Maak direct een afspraak voor jouw profielfoto voor slechts 75€ ex btw!

Speciaal voor zzp’ers, particulieren en kleine organisaties: een professionele zakelijke profielfoto tegen een schappelijk tarief in Den Haag! Maak een goede indruk met een professionele profielfoto op social media en je CV. Organisaties met een gelijke stijl van de portretfoto’s van medewerkers op een bedrijfspagina komen professioneel en betrouwbaar over. De komende profielfotodagen zijn op zaterdag 11 en 25 September 2021.

— De fotoshoot vindt plaats in de studio in het monumentale bijgebouw van de Grote Pyr aan de Elandstraat. Via een groot scherm heb je live inzicht in de gemaakte foto’s en kiezen we samen het beste portret. We gaan door tot jij tevreden bent over de foto, in de juiste houding en uitstraling die bij jou past.

— De foto wordt in de nabewerking vakkundig nagelopen op kleur, contrast en helderheid. Basis retouche is standaard inbegrepen: vlekjes, puistjes en oneffenheden worden gecorrigeerd. Ik verminder wallen, rimpels en indien gewenst gekleurde tanden.

— Je ontvangt binnen 1 week de bewerkte foto als jpg-bestand via e-mail. Vierkant gekaderd, zodat de foto meteen voor social media inzetbaar is. *Nu met gratis extra zwart wit bewerking van jouw gekozen foto!*

— Uiteraard worden te allen tijde de huidige coronaregels in acht genomen. De goed geventileerde ruimte is groot genoeg om de 1,5 meter afstand te bewaren.

Kies hieronder een tijd die jou goed uitkomt, en eventuele vragen of opmerkingen kun je plaatsen bij ‘Description’.

Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in de studio!

Extra informatie en voorwaarden

  • Bij meer dan 4 personen maak ik graag een passende offerte voor fotografie bij jullie op locatie, mail de aanvraag ajb naar contact@bramkloos.com.
  • De profielfoto’s worden altijd op basis van afspraak ingepland.
  • Bij afmelding binnen 6 uur of ‘no show’ wordt 100% in rekening gebracht.
  • Alle tarieven zijn exclusief 21% btw, de totaalprijs voor de shoot inclusief btw is €90,75.
  • Bij extra gekozen beelden reken ik de meerprijs van 15€ ex btw per foto voor de nabewerking.
  • Opgeslagen gegevens worden nóóit gebruikt voor andere doeleinden dan het plannen van deze shoot. 

Over Bram Kloos & Referenties

Bram Kloos is gediplomeerd vakfotograaf en gespecialiseerd in portretten met bijna 10 jaar ervaring als zelfstandig fotograaf. Naast portretten verzorgt hij bedrijfsfotografie en maakt hij reportages van evenementen en trouwerijen. Zijn autonome fotografie is te volgen op https://www.instagram.com/bramkloos/.

“Bram heeft een scherp oog voor mooie foto-mogelijkheden en kan je goed op je gemak stellen. Hij is ook niet bang om vriendelijke en heldere instructies te geven. Al met al, ik ben heel erg blij met de foto’s en de herinnering aan de fotoshoot!” (Laura Thomassen).

“Als ondernemer is je website je visitekaartje. Dankzij Bram heb ik een voorraad prachtige foto’s die mijn website echt onderscheidend maken. Dankjewel !!” (Thijs Sins)

“Ik ben echt super tevreden met de fotoshoot die ik bij Bram heb gedaan. Ik vond het superspannend en hij wist me erg op mijn gemak te stellen. Dus een fijne ervaring met super mooi resultaat!” (Vicky Rudge)

“Bram Kloos heeft als fotograaf veel kwaliteit in huis, straalt rust en vertrouwen uit en dat zie je terug bij de persoon voor de lens die hij vastlegt in zijn werken.” (Michiel Vergunst)

“Bram is a very professional, reliable and flexible photographer. I really enjoyed working with him on a corporate photo project. I was very happy with the results. He was very responsive, understanding the needs and requirements of the project, as well as the subtle particularities of each portrait.” (Floriana Christea)